BIK legt eerste steen voor 8 energiezuinige MODUS-woningen

Gewijzigd op 25/03/2014 door TiM Vanhove

Op 3 april leggen BIK Woningen en de gemeente Goutroux (Charleroi) de eerste steen voor een nieuw bouwproject met compacte, moderne, comfortabele, energiezuinige en betaalbare woningen.

Ontdek deze bouwbedrijven

Sinds enkele jaren heeft BIK Woningen zijn focus gelegd op betaalbaar wonen. Een goed voorbeeld hiervan is project in Goutroux met 8 eigentijdse, trendy en kwaliteitsvolle MODUS woningen. Deze uiterst competitief geprijsde woningen bieden een optimale indeling en een maximale benutting van de bouwoppervlaktes zonder in te boeten aan de gekende BIK kwaliteit.

Deze woningen zijn niet alleen betaalbaar door hun kostprijs, ook nadien (indirecte betaalbaarheid) bespaart u heel wat centen doordat de energiefactuur bijzonder gunstig uitvalt, dankzij hun lage E en K-peil.
MODUS concept richt zich vooral tot jonge starters, eenpersoonsgezinnen, alleenstaanden met één kind en mediorenkoppels die kleiner wensen te wonen. Deze compacte woningen bieden namelijk een perfect alternatief voor de oudere vaak niet-energiezuinige woning met tal van renovatiekosten alsmede voor het appartement.

Folders over sleutel-op-de-deur

Meer informatie op de website van deze bedrijven