Expo Inox - schoorsteen

Expo-Inox rookgasafvoermateriaal

Rookgassen die een warmtegenerator verlaten bevatten producten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Deze verbrandingsproducten moeten dus correct afgevoerd worden: buiten het gebouw, zonder de gebruiker en zijn buren te hinderen. Bij onvoldoende luchttoevoer en/of slechte rookgasafvoer gebeurt de verbranding onvolledig en vermengen de rookgassen zich met de omgevingslucht, en loopt men het risico dat het levensgevaarlijke koolstofmonoxide (CO) gevormd wordt. Inox is een ideaal materiaal om een schouw te construeren, temperatuurbestendig en met een hoge weerstand aan zwaveldioxide. De rookgaskanalen van Expo zijn zowel geschikt voor atmosferische toepassingen (gewone verbranding) als voor gedwongen afvoer (positieve druk, HR-Top toestellen) door het gebruik van een speciale dichtingsring die de schoorsteen lucht- en lekdicht maakt. De producten van Expo zijn o.a. TüV-getest en zijn conform de Europese Norm EN 1856-1 & EN 1856-2.

Activiteit:

Een veilige & zekere verwarming begint bij een goed rookkanaal. Rookgasafvoersystemen in inox, enkelwandig, dubbelwandig en flexibels. Gemeenschappelijke rookgasafvoersystemen CLV. Gelakte metalen schoorstenen.

Industriezone Wolfstee Toekomstlaan 47
2200 Herentals Vraag informatie aan
Tel.: 014/22.26.08
Fax: 014/22.26.33 Ik wil gecontacteerd worden door Expo Inox - schoorsteen

Foto's van Expo Inox - schoorsteen

Expo-Inox - Dubbelwandige inox schoorsteen buitenbuis in koper

Een veilige & zekere verwarming begint bij een goed rookkanaal.

Rookgassen die een warmtegenerator verlaten bevatten producten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Deze verbrandingsproducten moeten dus correct afgevoerd worden: buiten het gebouw, zonder de gebruiker en zijn buren te hinderen. Bij onvoldoende luchttoevoer en/of slechte rookgasafvoer gebeurt de verbranding onvolledig en vermengen de rookgassen zich met de omgevingslucht, en loopt men het risico dat het levensgevaarlijke koolstofmonoxide (CO) gevormd wordt.
Inox is een ideaal materiaal om een schouw te construeren, temperatuurbestendig en met een hoge weerstand aan zwaveldioxide. De rookgaskanalen van Expo zijn zowel geschikt voor atmosferische toepassingen (gewone verbranding) als voor gedwongen afvoer (positieve druk, HR-Top toestellen) door het gebruik van een speciale dichtingsring die de schoorsteen lucht- en lekdicht maakt.

Bekijk meer foto's van Expo Inox - schoorsteen

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.